Veelgestelde vragen

Kan Happybad mij ook helpen bij het ontwerpen?

Natuurlijk kunnen onze medewerkers ook helpen bij het samenstellen van badmeubels voor uw badkamer. Voor een individueel ontwerp is het wel aan te raden om onze showroom in Hengelo te bezoeken.

Ter voorbereiding moet u wel de maten van uw badkamer op nemen en ook goed aangeven waar zich ramen, deuren en huidige elementen (wastafel, douche etc.) bevinden, zodat we een duidelijke beeld hebben van de huidige situatie.

Een kleine badkamer, wat is mogelijk?

Uiteraard is een kleine badkamer geen probleem, hier zijn veel oplossingen voor ontwikkeld . Er bestaan bijvoorbeeld collecties badmeubelen met handige en ruimtebesparende opbergmogelijkheden.

Verder heeft badmeubelhuis ook modellen die op maat gemaakt kunnen worden voor kleine ruimtes. Onze medewerkers helpen u graag om een ontwerp voor uw kleine badkamer te maken, u kunt hiervoor bellen of langskomen in onze showroom.

Verrichten jullie ook de installatie?

Door een samenwerking met de erkende montagebedrijven CASIUS is het mogelijk, om de beste en nauwkeurigste bedrijven in heel Nederland onze producten te laten installeren. Zo kunnen we hoge kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Klik hier voor meer informatie.

Wat is het verschil tussen front- en kastkleuren?

De frontkleur is van toepassing voor de deuren en de voorzijde van de laden en kasten. Met de kastkleur (soms ook corpuskleur genoemd) is de zijkant van het meubel bedoeld.

Op welke manieren kan ik betalen?

U kunt op volgende manieren betalen:link

Kan ik de producten ook in een showroom bekijken?

Ja, uiteraard kan dat. Onze showroom vindt u aan de Wegtersweg 84, 7556 BR te Hengelo (Ov).

Wat moet ik doen als ik het toch niet leuk vindt? Retour?

Bekijk de retourprocedure

Waar kan ik de voorwaarden vinden?

Bekijk hier onze verkoopvoorwaarden

Kan ik telefonisch overleggen met een verkoopadviseur ?

U kunt ons altijd telefonisch bereiken onder telefoonnummer 074-7600077 bereiken of een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen.

Topmenu

Inlogdropdown

minicart

 x 
Winkelwagen is leeg