Retour en verkoopvoorwaarden

Onze voorwaarden

Badmeubelhuis
Wegtersweg 84
7556 BR Hengelo
074-7113605
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK-nummer 52920437
BTW nummer NL850665966B01

Naast de CBW-/Mitex-voorwaarden, die u hier aantreft, zijn de volgende bepalingen op al onze aanbiedingen en transacties van toepassing.

Prijzen
De door ons genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW en eventuele overige belastingen, behoudens eventuele kosten van aflevering. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden ons niet. Wij behouden ons het recht voor tussentijds wijzigingen in de aanbiedingen te doen.

Kosten van aflevering
Bij bestellingen boven de € 350,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Beneden de € 350,- wordt € 25,- aan verzendkosten in rekening gebracht. Bezorgkosten in België en Duitsland bedragen € 75,- en voor de Waddeneilanden geldt een toeslag van € 37,50 per bestelling.

Voor zendingen die voldoen aan de verzendvoorwaarden van de pakketdienst wordt € 15,- berekend. Zijn de afmetingen groter dan de maximale afmetingen voor dit tarief dan zal een passende offerte worden gemaakt m.b.t. de transportkosten.

Wijze van aflevering
Onze transporteur zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor levering. Dit is eventueel mogelijk op een door u aangegeven werkdag (maandag t/m vrijdag). De chauffeur levert uw bestelling naar de (eerste) voordeur. Wanneer uw adres een flat betreft wordt uw bestelling beneden bij de portiek geleverd. Overige kosten We trachten leveringen in 1 transport bij u af te leveren.

Het kan zijn dat u meerdere producten heeft besteld, met verschillende levertijden. Indien er op verzoek v.d. klant de levering in meerdere fasen plaats dient te vinden zal in overleg worden vastgesteld wat de extra kosten zijn die dit met zich meebrengt. In onderling overleg zal bepaald worden welke kosten hiervoor zullen worden doorbelast.

Betalingsconditie
Alle bestellingen worden in behandeling genomen na ontvangst van uw betaling. Voor alle bestellingen van artikelen die binnen 2 werkweken worden uitgeleverd geld een volledige betaling. Voor alle producten op bestelling dient men 15 % aanbetaling te verrichten. De restfactuur dient voor levering of onder rembours te worden voldaan.

Alle aanbetalingen vallen automatisch onder het CBW-garantiefonds, zie ook onze algemene voorwaarden.

Betalingswijze

iDEAL
Gemakkelijk, snel en veilig. Dat is betalen met iDEAL. U kunt het bedrag van uw aankoop via internetbankieren eenvoudig overboeken via uw eigen bank. De gehele transactie vindt dus plaats binnen de vertrouwde omgeving van uw eigen bank.

Alle voordelen van iDEAL op een rijtje:

  • Betalen via iDEAL brengt geen bijkomende kosten met zich mee
  • iDEAL wordt ondersteund door ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, Friesland Bank, ASN Bank, RegioBank, Knab, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers
  • U hoeft zich niet te registreren, geen bestanden te downloaden of een account aan te maken
  • Betalen in uw eigen internetbankieromgeving
  • De betaling wordt direct ontvangen, waardoor een bestelling sneller wordt verwerkt
  • Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen afrekenen middels iDEAL


Betaling voor levering
Nadat u bij ons de bestelling heeft geplaatst krijgt u van ons een orderbevestiging met onze bankgegevens. U dient tenminste 3 dagen voor levering het bedrag aan ons te hebben overgemaakt. Ook bij deze betaalmethode worden er geen bijkomende kosten in rekening gebracht.

Onder rembours
Betaling onder rembours is eenvoudig. U betaalt het orderbedrag contant aan de chauffeur. De extra kosten hiervoor bedragen € 37,50 incl. BTW. Helaas is niet bij elk product een levering onder rembours mogelijk, onze verkoopafdeling zal per order bekijken of de mogelijkheid aangeboden kan worden.

Overboekingen België
Klanten uit België kunnen kiezen voor de betaaloptie ‘Betalen voor levering’. Nadat u bij ons de bestelling heeft geplaatst krijgt u van ons een orderbevestiging met onze bankgegevens (IBAN). U dient tenminste 3 dagen voor levering het bedrag aan ons te hebben overgemaakt.

Levertermijnen en aflevering
Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld betreft de plaats van aflevering het door u opgegeven adres. Tenzij uitdrukkelijk een andere leveringstermijn is afgesproken (bijvoorbeeld indien een andere termijn bij het product staat vermeld) geldt een uiterste levertermijn van 60 dagen. Bij overschrijding van de leveringstermijn zult u hiervan met bekwame spoed op de hoogte worden gebracht, doch uiterlijk binnen 60 dagen nadat u de bestelling heeft geplaatst. U heeft het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden, tenzij u te kennen geeft de aangekondigde langere leveringstermijn te accepteren.

Blijkt een product niet meer leverbaar te zijn, dan hebben wij het recht een vervangend artikel aan te bieden. Uiterlijk ten tijde van de levering wordt hiervan aan u melding gedaan. U mag dit artikel weigeren, de kosten voor retourzending komen in dat geval altijd voor ons.

Voor verzending maken wij gebruik van: Transportbedrijf Brinks Transport & verhuizingen B.V. of Koeriersdienst Rijssen / Koeriersdienst Denekamp

Zichttermijn en retournering
Conform de wettelijke bepalingen heeft u een zichttermijn van 7 werkdagen, ingaande de dag na ontvangst van de goederen. Tijdens de zichttermijn zult u de goederen en het verpakkingsmateriaal voorzichtig behandelen. Uitpakken en gebruiken is slechts toegestaan om te beoordelen of u het product wilt behouden.

Wanneer u van het ontbindingsrecht binnen de zichttermijn gebruik wilt maken, dan verzoeken wij u daarvan melding te maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Tevens verzoeken wij u de producten zoveel mogelijk in de originele staat en verpakking terug te laten bezorgen aan het verzendadres, inclusief eventuele toebehoren. Indien producten voor retour in aanmerking komen kunt u hiervoor een retouropdracht aanvragen bij ons. De produkten dienen in de originele verpakking op transportverpakking (pallet of pakket) te worden verpakt zodanig dat er minimale kans op beschadiging kan ontstaan.

Onze transporteur zal op een overeen te komen datum de goederen bij u retour halen. De retourkosten bedragen € 65,- incl. BTW per pallet of € 25,- per postpakket. Retournering van de goederen komt voor uw eigen rekening en risico.

Mocht blijken dat de produkten na retournering onverkoopbaar zijn i.v.m. beschadigingen of uitsluitend verkoopbaar via outlet-verkopen (bijv. zwaar beschadigde of missende verpakking, etc) dan zal hiertoe een reëel onderbouwd bedrag in mindering worden gebracht op de reeds voldane bedragen. Dit bedrag zal gebaseerd zijn op kosten van herstellen schade of opgelopen omzetderving. Terugbetaling van door u reeds voldane bedragen geschiedt uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de koop.

Service en klachten
Klachten of servicemeldingen kunt u als volgt melden: Telefonische helpdesk 074-7600077 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bij het melden van klachten en/of schade svp zoveel mogelijk duidelijke en digitale foto’s meezenden ter onderbouwing v.d. klachtmelding. Na ontvangst van uw klachtmelding ontvangt u binnen 2 werkdagen bericht over de afhandeling van uw klacht.

Privacy
Uw gegevens worden door ons opgeslagen in een persoonsregister. Indien u onze website bezoekt, dan herkent onze webserver uw domeinnaam en email-adres. Naast deze gegevens bewaren wij ook de informatie die u op onze website heeft geraadpleegd. Ook als u op onze website zelf informatie heeft achtergelaten, bijvoorbeeld over door u bestelde producten, dan bewaren wij die, met als doel onze website te verbeteren en de inhoud van de pagina op uw gebruik af te kunnen stemmen. Daarnaast gebruiken wij ze om de overeenkomst correct uit te kunnen voeren en u op de hoogte te houden van interessante acties en aanbiedingen.

Wij stellen uw persoonsgegevens niet beschikbaar aan de aan ons gelieerde derde bedrijven voor marketingdoeleinden. Wij gebruiken cookies. Deze dienen om onze dienstverlening aan u doelmatiger en geïndividualiseerd te maken. Indien u bezwaar heeft tegen één van bovengenoemde activiteiten, dan kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Op eerste verzoek zullen wij uw gegevens verwijderen.

Topmenu

Inlogdropdown

minicart

 x 
Winkelwagen is leeg