Over Badmeubelhuis

Badmeubelhuis.nl is een online verkoopkanaal van Badmeesters badkamers. Op basis van onze jarenlange ervaring in de sanitair branche en specialisatie in de verkoop van badmeubelen is deze website tot stand gekomen.

Door intensieve samenwerking met de fabrikanten en importeurs bieden we een zeer uitgebreide collectie die altijd up-to-date is met de laatste ontwikkelingen en trends. De collectie bestaat uit geselecteerde producten die voldoen aan alle gestelde Europese kwaliteitseisen en waar wij vanuit onze professionaliteit volledig achter kunnen staan.

Badmeubelhuis.nl is o.a. erkende internetpartner van PELIPAL, LEONARDO, INK, SALGAR, NEW WAVE, GIQUADRO, EAGO, FLOW, SPHINX, VILLEROY & BOCH en DURAVIT.

We streven er niet naar om de goedkoopste van het internet te zijn, immers : De ergernis van slechte kwaliteit duurt voort als de vreugde over de lage prijs reeds lang vergeten is! Goede kwaliteit gaat lang mee en daarvoor staat Badmeubelhuis.nl met hun naam. Doet zich toch een probleem voor dan wordt u door onze snelle service uitstekend en snel geholpen.

Voor hoge kwaliteit, vakkundig advies en een ruim aanbod van grote bekende merken bent u bij badmeubelhuis.nl aan het goede adres.

Bezoek de showroom

Wilt u de kwaliteit en het afwerkingsniveau van de meubelen zelf ervaren? Kom gerust langs in de showroom van Badmeesters badkamers in Hengelo. Op 1800 m² vindt u meer dan 100 badmeubel opstellingen en onze verkoopadviseurs begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze.

Topmenu

Inlogdropdown

minicart

 x 
Winkelwagen is leeg