Badmeubel Configurator

Het online badmeubels bestellen is niet vergelijkbaar met het bestellen van kleding. Het online aanbod van badmeubelen is zeer groot, waardoor kiezen en vergelijken steeds moeilijker word. Aan de andere kant wordt online kopen steeds aantrekkelijker en veiliger en kan het veel tijd en geld besparen.

Maar een badkamer moet duurzaam en van hoge kwaliteit zijn en is een aanschaf voor de komende jaren. De aankoop van badmeubels is dus een aankoop waar over nagedacht moet worden.

Voor al deze problemen heeft Badmeubelhuis.nl een oplossing ontwikkeld: de Badmeubel Configurator!

Badmeubelhuis bied buiten de complete badmeubelsets de mogelijkheid om uw eigen badmeubel samen te stellen met behulp van een configurator. In de database zijn meer dan 50 modelseries opgenomen van toonaangevende badmeubelfabrikanten. Door het instellen van filters kunt u kiezen uit badmeubelen in de moderne stijl, design stijl, klassieke stijl en de landelijke stijl. Verder kunt u de breedte, diepte, kleur en merk invullen. Zo kunt u heel specifiek op zoek gaan. Ook belangrijke kenmerken als het materiaal van de wastafel en het aantal gewenste wastafelkranen kunt u ingeven.

Na de filtering krijgt u een selectie van modellijnen. Hieruit kiest u de serie die u het meest aanspreekt. Via de Badmeubel Configurator kunt u vervolgens het badmeubel gaan samenstellen. Dat betekent dat u een wastafel plus onderkast kunt kiezen. In de velden links en rechts ervan kunt u verschillende kasten van de gelijke serie in de Badmeubel Configurator invoegen en met alle rust kijken welke kast combinaties het handigst zijn en het beste voldoen aan uw wensen.

Ook de spiegels en spiegelkasten zijn passend bij het design en de breedte van de wastafel. Mooie lampen en handgrepen zijn de finishing touch op het ontwerp !

Na het samenstellen van het badmeubel krijgt u automatisch een advies over wastafelkranen en accessoires welke passen bij het design van het badmeubel. Het bijbestellen van de juiste kranen en accessoires we geven de garantie dat alles bij elkaar past.

De Badmeubel Configurator maakt uw badkamer visueel

Online kopen spaart tijd, de producten aan huis laten leveren is makkelijk en u ontwijkt drukke winkels. Maar toch is het fijn om een beeld van de badmeubelen te hebben en hiervoor is de Badmeubel Configurator DE oplossing. De samenwerking met uitsluitend grote bekende merken garandeert hoge kwaliteit en een uitstekende service.

Als u tijdens het bekijken van verschillende series toch vragen hebt kunt u gerust bellen of een e-mail sturen. Badmeubelen verkopen is onze dagelijkse professie. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en staan garant voor vakkundig advies.

Bekijk hier de Badmeubel Configurator zelf!

Topmenu

Inlogdropdown

minicart

 x 
Winkelwagen is leeg